Для добавления комментариев, пожалуйста, авторизируйтесь
Это самый интересный фильм ,который я когда либо видел,всем советую!!!
Шикарнейший фильм)))Советую всем посмотреть)))немедленно скачивайте и уверею,до последних титров вы глаз точно не оторвете. есть и смешные моменты,и где по реветь можно,и по грустить,и по злорадствовать,вобщем в нем есть все))))последующие части,честно говоря,ГАВНО с больших букв
Однак я притримаюся думки,що фільм одночасно має бути цікавим і для підлітків, і для дорослих. Підлітки після перегляду можливо будуть дещо уважніші при виборі об'єкту кохання, а дорослі по-іншому зможуть подивитися на своє життя і приклад, що подають молодому поколінню.
Першого разу дивилась фільм за рекомендаціїю друзів і не очікувала нічого надзвичайного - звичайне кіно для підлітків. Однак виявилось не зовсім так. Безперечно цікавіше, у будь-якому випадку - для мене, був перегляд фільму у порівнянні з прочитанням "Небезпечних зв'язків". Однак коли дивишся на події з думкою про те, що подібні речі могли мати місце пару століть тому, це вражаю надзвичайно і тоді речі сприймаються мало не шокуючи своєю відвертістю. Читала також трохи інший сценарій до фільму. Цей варінт виявився вдалішим.
Я смотрела фильм если точно сказать раз 7-8.Просто очень, очень, очень хороший фильм. Райан Филипп просто лапочка, я обожаю его игру в этом фильме. Ну почему он умер в конце фильма, зачем!!!!!????!
Что за солнечные очки на Райане Филиппе в Cruel Intension, очень нужно!!!
Фильм очень классный он придуман божествено я его смотрела много раз и ещё бы посмотрела
Я не можу його подивитись..поможіть..*)